Wat is rode neuzen dag?

Eén op de vijf Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, dikwijls met zware gevolgen. Samen met jou en heel Vlaanderen willen we geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen.

 

Hoe?

Bij Rode Neuzen Dag staat ‘fun-raising’ centraal. Enerzijds willen we, door te lachen en samen gek te doen, het taboe rond psychische problemen doorbreken en het Rode Neuzenprobleem bespreekbaar maken. Anderzijds willen we, door middel van acties en donaties, geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. 

 

Jouw hulp is nodig!

Uiteraard kan Rode Neuzen Dag alleen maar een succes worden als we ons samen inzetten voor deze problematiek. Wacht daarom niet tot het najaar van 2018 en ga nu al aan de slag. Verzin een ludieke actie en zamel zoveel mogelijk geld in om jongeren die mentaal in de knoei zitten psychologisch te ondersteunen. Zo kunnen ze in een vroeg stadium geholpen worden zodat de problemen niet erger worden. Toon jouw neus voor het goede doel!

Doe een gift

Organiseer een actie