Artikel: Staf en Mathias aan je muur ten voordele van Rode Neuzen Dag!

Artikel: Staf en Mathias aan je muur ten voordele van Rode Neuzen Dag!

Staf en Mathias aan je muur ten voordele van Rode Neuzen Dag!

Vorige week kon je in Het Lichaam Van Coppens bij VTM zien hoe Staf en Mathias Coppens een reeks grappige foto’s namen, geïnspireerd door halfnaakte bekendheden zoals Beyonce, Ronaldo of Miley Cyrus. Het was meteen het startschot van hun nieuwe missie: door een streng dieet en trainingsschema willen ze op twee maanden tijd het lichaam van een onderbroekenmodel krijgen. Morgen kan je in de tweede aflevering zien hoe ze de fotoshoot na die twee maanden nog eens opnieuw doen, dit keer mét sixpack en gespierde armen.

Zijn ze geslaagd in hun missie? Daar kan je zelf over oordelen! Kruidvat Fotoservice heeft de 12 beste voor- en na-foto’s gebundeld in een kalender voor 2019. Wil je graag Staf en Mathias elke maand bewonderen aan je muur, dan kan dat! De kalender kost 7 euro en is vanaf vandaag exclusief te koop in alle winkels van Kruidvat en op de website van Kruidvat. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe editie van Rode Neuzen Dag!

“We vinden het heel belangrijk om Rode Neuzen, en dus jongeren met psychische problemen, te steunen. We willen een krachtig signaal geven, in de vorm van spieren. We hebben dus letterlijk heel ons lijf in de strijd gegooid om extra centen op te halen.” – Staf en Mathias Coppens

Rode Neuzen Dag dankt Staf en Mathias om met hun experiment bij te dragen aan de actie. Elke bijdrage is zeer welkom, net zoals elk lichaam mooi en uniek is. Voel jij je geïnspireerd door deze twee actiehelden? Onderneem net als Staf en Mathias actie voor Rode Neuzen Dag en steun jongeren met psychische problemen!

Nieuws

LADEN

Koninklijk bezoek in Oostende!

15-03-2018 Koning Albert en Koningin Paola brengen bezoek aan het OverKop-huis in Oostende als blijk van waardering voor de werking van OverKop en Rode Neuzen Dag.
Lees verder

Een radio- en infomobiel op school dankzij Rode Neuzen Dag!

05-06-2018 Met de steun van Rode Neuzen Dag heeft de organisatie Te Gek!? een droom kunnen realiseren. Samen met Sam De Bruyn van Qmusic stelden zij op 27 maart met veel trots de radio- en infomobiel voor.
Lees verder

De derde editie van Rode Neuzen Dag zet in op mentaal welzijn van jongeren op school

08-06-2018 Rode Neuzen Dag komt terug en zet zich dit jaar in op het mentaal welzijn van leerlingen! Ook jij kan opnieuw jouw steentje bijdragen.
Lees verder

Deel ons jouw idee om het mentaal welzijn van jongeren op school te verbeteren!

11-06-2018 Rode Neuzen Dag komt terug! Dit jaar is het ons doel om ervoor te zorgen dat de Vlaamse scholen weten wat ze kunnen doen om het mentale welzijn van hun leerlingen te optimaliseren. Daarvoor hebben we jouw mening nodig!
Lees verder

BV-kids maken een programma in het kader van Rode Neuzen Dag

03-08-2018 Zes jongeren van BV's maken kennis met minder fortuinlijke leeftijdsgenoten. Dat is het uitgangspunt van het nieuwe VTM-programma dat dit najaar zal worden uitgezonden. Het programma sluit aan bij Rode Neuzen Dag dat zich dit jaar focust op jongeren met psychische problemen op school.
Lees verder

Staf en Mathias aan je muur ten voordele van Rode Neuzen Dag!

12-09-2018 Vorige week kon je in Het Lichaam Van Coppens bij VTM zien hoe Staf en Mathias Coppens een reeks grappige foto’s namen. Het was meteen het startschot van hun nieuwe missie: door een streng dieet en trainingsschema willen ze op twee maanden tijd het lichaam van een onderbroekenmodel krijgen. Missie geslaagd! Wil je graag Staf en Mathias elke maand bewonderen aan je muur, dan kan dat! De kalender kost 7 euro en is vanaf vandaag exclusief te koop in alle winkels en op de website van Kruidvat. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe editie van Rode Neuzen Dag!
Lees verder

Maak kennis met de 5 nieuwe rode neuzen

16-09-2018 Tijdens de aftrap werden ook de vijf nieuwe Neuzen bekendgemaakt: Froufrou, Cara Mascara, Redman, Blije Barry en Fred Raket. Verzamelen, delen en uitwisselen, het mag en kan allemaal. Heel Vlaanderen wordt opgeroepen om een Rode Neus op te zetten en te tonen dat spreken over psychische problemen geen taboe mag zijn. De Neuzen zijn vanaf vandaag te koop bij alle Belfius-kantoren in Vlaanderen.
Lees verder

Startschot derde Rode Neuzen Dag: mentale gezondheid van jongeren op school staat centraal

17-09-2018 Ambassadeurs Evi Hanssen, Koen Wauters, Jonas Van Geel, Birgit Van Mol en Sam De Bruyn dromen van zoveel mogelijk Rode Neuzen Scholen in Vlaanderen.
Lees verder

Rode Neuzen Dag is een initiatief van VTM, Qmusic en Belfius