Deel dit artikel:

Rij mee in de rallywagen van Thierry Neuville

Tijdens de Q-ochtendshow op maandagmorgen 18 juni, maakte Thierry Neuville bekend een co-drive te veilen ten voordele van Rode Neuzen Dag 2018. De hoogste bieder mag daags nadien, op dinsdag 19 juni, plaatsnemen naast Thierry in de stoel van de co-piloot voor een waanzinnige test met de i20 R5 in de omgeving van Ieper.

Toen Thierry ontdekte dat ‘Rode Neuzen Dag’ kinderen en jongeren wil helpen die te kampen hebben met psychische problemen, was de keuze snel gemaakt. Op vraag van Thierry wordt het design van de wagen deze keer niet bepaald door een wedstrijd, maar werd er bewust gekozen voor de ondersteuning van een liefdadigheidsproject.

Thierry Neuville en co-piloot Nicolas Gilsoul dragen Rode Neuzen Dag 2018 een warm toe: “Tijdens de rally’s hebben we het geluk veel kinderen en jongeren te ontmoeten die gepassioneerd zijn door de sport en de boodschap die we aan hen willen doorgeven; namelijk dat we veel dingen kunnen bereiken door er volop voor te gaan. Geen droom is onmogelijk te bereiken, geen enkel doel onmogelijk te realiseren. Soms kan je op je eentje slagen, en soms heb je de hulp van professionals nodig. Dit zou niet langer taboe moeten zijn. We zijn trots bij te kunnen dragen aan deze prachtige operatie met "Rode Neuzen Dag" om kinderen met psychische problemen te helpen.”

Wie het meeste euro’s biedt voor de co-drive mag bovendien ook een week testrijden met de Hyundai i30 N dienstwagen van Thierry Neuville die maar liefst 275 pk onder de motorkap heeft. En tot slot mag hij of zij ook samen met 3 vrienden de rally van Ieper volgen, inclusief VIP ontvangst bij Hyundai! Bieden op de co-drive met Thierry Neuville, met aanvullende prijzen, kan tot maandag 18 juni 19 uur via vakantieveilingen.be