Deel dit artikel:

Radio Dada bij de gemeentescholen van Dilbeek

De hele dag door werd door de 4 Dilbeekse scholen ('t Keperke / Jongslag / De Klimop / De Kriebel), radio gemaakt vanuit de raadzaal in het gemeentehuis en gestreamed naar de klaslokalen om zo de Rode Neuzenproblemathiek onder de aandacht te brengen. Ook via het Youtube-kanaal van de gemeente Dilbeek was de show te volgen.

Op 1 december werd om 16 uur op het Gemeenteplein een grote slotshow georganiseerd. Daar werd bekendgemaakt welke school het meeste opdrachten tot een goed einde had gebracht, zo moest er onder andere om ter meest kopergeld worden ingezameld, moest de beste mop worden verteld en kreeg ook de mooiste grote rode neus een punt.  De wedstrijd eindigde op een draw tussen De Kriebel en Jongslag.

Absoluut 'moment suprème' was de bekendmaking van het bedrag dat werd opgehaald via de verkoop van de 'rode neuzen'. In totaal gaat het om maar liefst 8.700 euro, en daarbij zijn verschillende andere acties (zoals het ingezamelde kopergeld : zo'n 300 kg) zelfs niet geteld. Het eindbedrag zal dus vlot de 10.000 euro overschrijden. Straffe prestatie daar in Dilbeek.