Deel dit artikel:

Modeshow Valerie De Booser brengt € 5.750 op tvv Rode Neuzen Dag

Op 8 maart vond in Mechelen de modeshow van Valerie De Booser plaats. Een hele reeks modellen, waaronder een aantal BV’s, showden de nieuwste collectie uit Valeries winkel, Histoires de Femmes.

Valerie heeft met haar modeshow al meerdere malen geld ingezameld voor het goede doel. Dit jaar schenkt ze de totale opbrengst van € 5.750 aan Rode Neuzen Dag. De thematiek van Rode Neuzen Dag raakt haar diep omdat ze zelf mama is van twee kinderen. Ze mag er, naar eigen zeggen, niet aan denken dat indien haar kinderen zouden kampen met psychische problemen, ze geen hulp zouden kunnen vinden/krijgen.Birgit Van Mol praatte de avond aan elkaar. Birgit presenteerde eerder het Rode Neuzen Dag Nieuws, ook zij vindt het zeer belangrijk dat psychische problemen bij jongeren onder de aandacht blijven en noemt het initiatief van Valerie een aangename manier om geld op te halen.

Wil jij Rode Neuzen Dag ook steunen? Doe een actie via onze pre-registratiepagina of doe een gift en steek jongeren die het mentaal moeilijk hebben een hart onder de riem.