Video: Video: SHT - Stadsrun
Video: SHT - Stadsrun
Uw video is aan het laden...
Deel dit artikel:

Lopen voor het goede doel

De Sport- en Handelsschool organiseerde een stadsrun door Turnhout ten voordele van Rode Neuzen Dag 2018.

De school draagt sinds september de officiële titel van ‘School in beweging’. Twee jaar lang besteedt de school extra aandacht op vlak van beweging, voeding en gezondheid. Naast lichamelijk gezondheid wil de school ook focussen op de geestelijke gezondheid van hun leerlingen. Daarom koppelden ze één van hun activiteiten aan Rode Neuzen Dag. Want ook in 2018 steunt Rode Neuzen Dag jongeren met psychische problemen.

De Sport- en Handelsschool organiseerde een stadsrun waar zowel de leerlingen als de leerkrachten het beste van zichzelf gaven. 60 minuten lang werd er gelopen in het statscentrum van Turnhout. Gebouw in… gebouw uit…! Hoe groter het aantal kilometers dat er gelopen werd, hoe meer sponsorgeld er in het laatje kwam van Rode Neuzen Dag 2018.

Langs de zijlijn stonden heel wat supporters om de lopers een hart onder de riem te steken. Ook topscheidsrechter Lawrence Visser was aanwezig. Hij gaf als projectpeter van de actie het startsein.

Ben je benieuwd hoe alles is verlopen? Check dan zeker het filmpje!

Gaf deze stadsrun jou ook inspiratie om een actie te organiseren voor Rode Neuzen Dag 2018? Registreer je dan snel op deze website.