Deel dit artikel:

Jelle verkoopt snoepzakjes ten voordele van Rode Neuzen Dag 2018

Ook in 2018 wil Rode Neuzen Dag jongeren met psychische problemen blijven helpen. Momenteel lopen er al tientallen acties in heel Vlaanderen.

Eén van deze acties is die van Jelle Vrolijks. Jelle is elf jaar en heeft zelf autisme. Maar dat houdt hem niet tegen om tal van acties te organiseren. Telkens heeft hij maar één doel voor ogen: genoeg geld inzamelen zodat jongeren met psychische problemen de juiste ondersteuning krijgen. 

Vorig jaar tijdens Rode Neuzen Dag schoot Jelle voor de eerste keer in actie. Zo verkocht hij zelfgemaakte mottenvangers en al zijn playmobil. Hij trok ook naar de verschillende banken en burgemeesters om geld in te zamelen voor het goede doel. Hij haalde toen een bedrag op van 1.117 euro! 

Jelle hoopt dit jaar zijn record te verbeteren en daarom verkoopt hij nu al snoepzakjes ten voordele van Rode Neuzen Dag 2018. Elke vrije minuut besteedt Jelle aan zijn acties. Voor een jongen met autisme is dit zowel mentaal als fysiek een zware opdracht. Maar dat houdt hem niet tegen om zich volop in te zetten voor het goede doel!

Wil jij net zoals Jelle nu al je rode neus opzetten voor het goede doel? Registreer dan snel jouw actie op!